Categorie
 
 
 
 
 
pozerá 1 návštevník

Cuțit de bucătărie Cold Steel cuțit Cleaver (seria comercială)

0 / 5 (0 review-uri)
Suntem un dealer autorizat
-
Citeşte mai departe
Alege varianta
Available in 1 variant
Cuțit de bucătărie Cold Steel cuțit Cleaver (seria comercială)
Cuțit de bucătărie Cold Steel cuțit Cleaver (seria comercială)
Denumire produs: Cuțit de bucătărie Cold Steel cuțit Cleaver (seria comercială)
SKU: 20VCLEZ
Disponibilitate: La furnizor
020
Product Price: 412 lei
Tabel mărimi
Prețul Dvs.: 412 lei
B2B
Timp de livrare
Disponibile pe stoc: 20
Timp de livrare: La furnizor
Ihneď na predajni Nitra
Vândut
Termenul de livrare:

Optiuni de livrare

  • Packeta (Coletăria): luni 27.05. - miercuri 29.05.
  • FAN - Courier: luni 27.05. - marți 28.05.
  • Cargus - Courier: luni 27.05. - miercuri 29.05.
Registered customers collect points when shopping, which they can then use as currency. You will score so many points for this product. That you are not registered yet? Oops !!
Producător: Cold Steel
Cod produs:20VCLEZ
Garanție: 5 ananiani
Chcete si vyskúšať produkt?
Navštívte našu predajňu v Nitre!

Garanția schimbării
prduselor în 14 de zile.

Taxe de livrare
de la 15lei

Garanția returnării
banilor în 14 de zile

98% produse în stoc

 

Această descriere a fost tradusă automat din textul original.

Un satâr de carne este un instrument special de gătit conceput pentru prelucrarea și tăierea cărnii. Este un cap metalic ascuțit care are o formă dreptunghiulară. În comparație cu cuțitele, un satâr de carne este adaptat pentru tăiere, dar este și mai greu, ceea ce îi conferă o energie cinetică mai mare. Cuțitele de bucătărie din seria comercială sunt o serie de cuțite de bucătărie fabricate în fabrică, concepute de președintele Cold Steel, Lynn C. Thompson. Cuțitele, cu lame extrem de lustruite, sunt concepute pentru a deservi meserii care variază de la abatoare și măcelării, bucătării comerciale și bucătari până la vânători și pescari sau bucătării casnice. Lamele cuțitelor sunt fabricate din oțel german 4116. Acest oțel este inoxidabil și ușor de ascuțit pentru a restabili muchia. Mânerul este realizat din două materiale. Suportul mânerului este fabricat din polipropilenă rezistentă, care conferă cuțitului forma sa și proprietăți excelente de rezistență, iar suprafața este acoperită cu un polimer sintetic moale și flexibil, clasificat Kray-Ex, pentru a împiedica alunecarea mânerului. Cum să tratați corect un cuțit de carne Spălați întotdeauna cuțitele cu mâna. Apa fierbinte și aburul de la mașina de spălat vase sunt dăunătoare pentru cuțite. După utilizare, spălați-le sub jet de apă și ștergeți-le. Depozitați întotdeauna cuțitele în rafturi sau teci. Introduceți-le cu partea cu lama în sus în raft pentru a preveni tocirea. Nu introduceți niciodată cuțitele în mod liber într-un sertar cu alte cuțite sau alte ustensile metalice. Folosiți întotdeauna scânduri din materiale moi, cum ar fi lemnul sau plasticul, atunci când lucrați. Farfuriile de porțelan, sticla sau piatra artificială sau naturală nu sunt potrivite. Trebuie să vă ascuțiți cuțitele în mod regulat, cuțitele tocite pot fi periculoase. Vă puteți ascuți cuțitele cu o piatră de ascuțit, un ascuțitor de cuțite sau puteți folosi o piatră de ascuțit. După utilizarea unei pietre de ascuțit, lama trebuie aplatizată pe o curea de piele sau cu o piatră de ascuțit. Este ideal să apelați la serviciile unui ascuțitor profesionist cel puțin o dată pe an.
Parameters
Culoare : Negru
Greutate (g) : 672
Material pentru mâner : Kray-Ex
Materialul lamei : 4116SS
Lungimea lamei (mm) : 218
Lungimea mânerului (mm) : 132
Lungime totală ( : 350

Comentarii de la clienț

Toate Pozitive 0 Negative 0
5
4
3
2
1

Adaugă comentariu nou:

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full (Desktop) version