Infobar icon

Reduceri totale ale sortimentului de iarnă! Reduceri de până la 60%

Categorie
 
 
 
 
 

Articole utile

 
 
Lanternă frontală WARAGOD ISAK - un jucător nou printre lanternele tactice

Lanternă frontală WARAGOD ISAK - un jucător nou printre lanternele tactice

Dacă petreci mult timp în regiuni deschise sau montane, vei întâmpina aceeași situație neplăcută, ca și mine. Lanterna frontală se strică, se descarcă și nu ai baterii de rezervă sau o uiți din greșeală acasă atunci când împachetezi.

Am un înlocuitor simplu împachetat pentru aceste cazuri. O lanternă frontală obișnuită cu 150 de lumeni pe baterii AAA. M-am săturat însă de această variantă. Așa că am căutat o lanternă frontală de rezervă pentru acumulator 18650, care să ofere atât durabilitate cât și iluminare de lungă durată. În caz de urgență, aș putea să o folosesc și în lampa mea de camping Fenix CL26R.

Dar unde să găsesc o lanternă frontală care să fie în același timp puternică și suficient de durabilă pentru a nu sparge banca? Răspunsul l-am găsit la Waragod și se numește Isak.

Citeşte mai departe
Recenzia cuțitului Maserin Croz

Recenzia cuțitului Maserin Croz

Există un obiect care a fost o parte inseparabilă a civilizației umane de câteva milenii. Vânători, călători, războinici, toți aveau un ajutor pentru orice situație – un cuțit potrivit. Pentru această recenzie am ales un cuțit Maserin italian, în special modelul Croz.

Citeşte mai departe
Testarea lanternei Fenix TK16 V2.0

Testarea lanternei Fenix TK16 V2.0

Întunericul este înfricoșător pentru majoritatea oamenilor și din această cauză îl evită. Umbrele și sunetele pline de necunoscut trezesc în noi teama animală moștenită de la strămoșii noștri care locuiau în peșteri. Pe de altă parte, însă, sunt pădurari, naturaliști, salvatori și forțe de securitate, pentru care întunericul este un mediu de lucru evident, la fel ca o zi senină pentru un om obișnuit. Aceste persoane au nevoi specifice care trebuie cunoscute în detaliu. Brandul Fenix le înțelege foarte bine, motiv pentru care a venit cu modelul de lanternă de mână TK16 V2.0 , destinat în primul rând forțelor militare, dar nu doar acestora. Despre faptul că este mai mult decât o lanternă vom vorbi în articol.

Citeşte mai departe
7 cele mai cunoscute modele de camuflaj din lume

7 cele mai cunoscute modele de camuflaj din lume

Cei mai mulți dintre noi întâlnim îmbrăcăminte de camuflaj, cunoscută popular sub numele de îmbrăcăminte de camuflaj, în fiecare zi. Fie că este vorba de muncă, hobby-uri sau doar ca parte a stilului și expresiei noastre personale. Modelele create inițial doar pentru nevoile forțelor militare, s-au răspândit de-a lungul timpului la fanii de airsoft, pescari, vânători sau în forma lor specifică ca inspirație pentru îmbrăcămintea stradală. Dar știi cum și când au fost create? Să aruncăm o privire mai atentă la cele mai comune camuflaje și la istoria creării lor.

Citeşte mai departe
Recenzia pantofilor - Salomon Forces Speed Assault 2

Recenzia pantofilor - Salomon Forces Speed Assault 2

Sunt un tradiționalist când vine vorba de încălțăminte și prefer simplitatea. Cu toate acestea, nu evit nici tehnologiile moderne și nici o abordare inovatoare. Când am avut ocazia să testez unul dintre cele mai noi produse ale brandului francez de outdoor Salomon , modelul Speed Force 2 , nu am putut refuza. Primele piese au început să fie expediate în Slovacia cu doar câteva luni în urmă, așa că aceasta este o veste foarte fierbinte.

Citeşte mai departe
Lenjerie termică funcțională Helikon-Tex - recenzie

Lenjerie termică funcțională Helikon-Tex - recenzie

Sunt mulți dintre noi care cunoaștem un singur tip de anotimp. Cel pe tot parcursul anului. Nu putem sta închiși acasă doar pentru că afară sunt -10°C și țara este acoperită de zăpadă și gheață. Popularul „bagel” și bushcraft bagel ne privesc cu tristețe din colțul camerei, iar adidașii de alergat sau mănușile pentru antrenamentul pe stradă arată din ce în ce mai insistent că trebuie aerisite la aer curat. În cele din urmă, cedăm acestei chemări seducătoare și lăsăm focul interior din noi să facă ceea ce face cel mai bine. Să ne depășească limitele și să ne învețe ceva nou. Totuși, iarna este un prieten, iar mai devreme sau mai târziu vei începe să iei în considerare un articol esențial pentru temperaturi scăzute - lenjeria termică .

Citeşte mai departe
TOP 10 jachete de tranziție pentru femei

TOP 10 jachete de tranziție pentru femei

Alegem cele mai interesante modele dintre jachetele de tranziție de damă. Găsește-o pe a ta!

Citeşte mai departe
Cât despre igiena în natură

Cât despre igiena în natură

Un plan bun de traseu sau un echipament asamblat corespunzător pe care îl porți cu tine sunt lucruri foarte importante. Pe lângă lucrurile de bază pentru dormit sau gătit, există un capitol care este la fel de important și adesea neglijat. Este igiena.

Citeşte mai departe
Recenzii pentru setul de camping

Recenzii pentru setul de camping

Cineva caută cel mai mare confort și lux posibil în timpul vacanței. Se acordă prioritate piscinei, bucătăriei străine, camerelor exclusiviste și numărului de stele ale hotelului dumneavoastră.

Și apoi suntem noi. Iubitori pasionați de iazuri și râuri, cina gătită în ibric sau pe băț și servită într-un vas de camping. Simțurile noastre nu sunt încântate de sunetul și mirosul orașului mare, ci de zumzetul liniștit al copacilor și aerul curat de munte. În ceea ce privește cazarea, ne dorim cel mai înalt standard. Miliarde de stele din Calea Lactee deasupra capului și apusuri cu răsărituri, limitate doar de orizontul însuși.

„Cei treji au una și aceeași lume comună, dar în somn fiecare se întoarce la a lui.” Heraclit

Citeşte mai departe
Recenzia jachetei Britannia de la Brandit

Recenzia jachetei Britannia de la Brandit

Viața are uneori nevoie de o schimbare mai semnificativă, așa că m-am gândit să caut o nouă jachetă de tranziție . Nu că aș fi nemulțumit de Artaxele mele de la Pentagon, dimpotrivă. Cu toate acestea, uneori este util să aveți ceva care nu arată că este îmbrăcăminte tactică.

Dar cum să-ți menții stilul preferat și să nu se potrivească complet cu mulțimea? Cu siguranță nu a fost doar dilema mea, mulți dintre noi avem de-a face cu una similară. Să fii practic, să te simți confortabil , dar, în același timp, să mergi pe drumul tău și să nu urmezi dictaturile altora.

Prin urmare, alegerea a căzut asupra mărcii germane Brandit și a tipului său de jachetă de tranziție ușoară - Britannia.

Citeşte mai departe
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full (Desktop) version