Ascuțitor de cuțit reglabil cu unghi de tracțiune (3/12) - polizor de cuțit în 3 trepte cu unghi reglabil
Suntem un dealer autorizat
-
Citeşte mai departe
Tabel mărimi
Prețul Dvs.: 167 lei
B2B
Timp de livrare
Acest produs nu este disponibil in prezent.
Timp de livrare: Stoc epuizat
Ihneď na predajni Nitra
Optiuni de livrare
- Packeta (Coletăria): luni 27.05. - miercuri 29.05.
- FAN - Courier: luni 27.05. - marți 28.05.
- Cargus - Courier: luni 27.05. - miercuri 29.05.
Registered customers collect points when shopping, which they can then use as currency. You will score so many points for this product. That you are not registered yet? Oops !!
Chcete si vyskúšať produkt?
Navštívte našu predajňu v Nitre!ADJUSTABLE ANGLE PULL-THRU KNIFE SHARPENER 3/12
Ascuțitor de cuțit de buzunar de la Smith´ss cu unghi reglabil pentru lame netede și unghi fix pentru lame cu zimți. Puteți folosi dispozitivul de ascuțit cuțit pentru vânătoare, pescuit, dar și acasă.
Principalele avantaje:
- carbură reglabilă: măcinare grosieră
- ceramică reglabilă: măcinare fină - 1000
- ceramică solidă: fină
- ascuțirea cuțitelor zimțate - 1500
- reglarea unghiului de măcinare: 14 ° - 24 °
- mâner moale antiderapant
Utilizarea:
- așezați râșnița pe o suprafață fermă și plană
- trebuie să țineți șlefuitorul de mânerul de cauciuc pentru a vă proteja degetele și a preveni rănile
- pentru măcinarea brută a cuțitelor cu lamă de vizionare, utilizați carbură din stânga, care șterge rapid lama
- pentru ascuțirea fină a cuțitelor cu o lamă netedă, utilizați kermaik din dreapta - completează ascuțirea muchiei de tăiere
- folosiți ceramica din mijloc pentru a măcina lamele zimțate
Setarea unghiului de măcinare:
- apăsați și rotiți combina rotundă și setați unghiul dorit conform fig. 1
- pentru cuțite de bucătărie set 14 ° -20 °
- pentru cuțite exterioare și tactice 20 ° -24 °
Procedură pentru ascuțirea cuțitelor cu o lamă netedă:
- introduceți lama cuțitului partea ascuțită în fanta în V conform fig. 2 și înclinați ușor vârful lamei în jos
- trageți marginea cuțitului prin fantă de la mâner până la vârful lamei conform fig. 3
- reduceți presiunea asupra lamei în timpul măcinării
Procedura de măcinare a lamei cu lama zimțată:
- introduceți lama cuțitului cu lama în fanta din mijlocul V marcată SERRAT
- trageți lama zimțată a cuțitului prin fantă de la mâner până la vârful lamei și lăsați-o să se miște în sus și în jos pe măsură ce dinții individuali trec de-a lungul segmentelor ceramice de măcinare până când ajungeți la măcinare, care este de aproximativ 8-10 ori
- aplicați o presiune ușoară pe lamă în timpul măcinării
Întreținere:
După utilizare, curățați râșnița cu o cârpă sau o perie moale, fără a clăti niciodată cu apă. A se păstra într-un loc uscat.
Produse similare gasiți și în categoriile următoare:
Comentarii de la clienț