Fillet Knife & Hook Sharpener, ascuțitor cuțite în doi pași cu ascuțitor pentru cârlig
Optiuni de livrare
- Packeta (Coletăria): miercuri 24.04. - vineri 26.04.
- FAN - Courier: miercuri 24.04. - joi 25.04.
- Cargus - Courier: miercuri 24.04. - vineri 26.04.
Ascuțitor pentru ascuțirea lamelor netede și a cârligelor de pescuit pentru pescari și activități outdoor.
Ascuțirea cuțitului: Așezați întotdeauna ascuțitorul pe o suprafață fermă și plană. Țineți ascuțiotorul de partea cauciucată cu degetele în spatele protecției. Ascuțirea grosieră - carbură - ascuțește rapid lama contondentă. Ascuțirea fină - ceramică - termină ascuțirea lamei înainte de tăiere. Introduceți lama cuțitului în orificiul V conform fig. 1 și înclinați ușor vârful lamei în jos. Trageți lama cuțitului prin orificiu, așa cum se vede în fig. 2, de la mâner până la vârful lamei, până când nu obțineți ascuțirea la unghiul dorit. Reduceți presiunea pe lamă în timpul ascuțirii.
Ascuțirea cârligului de pescuit: Țineți ascuțitorul de partea cauciucată, selectați o canelură potrivită în funcție de dimensiunea cârligului și mișcați vârful cârligului în ambele direcții de-a lungul canelurii conform fig. 3.
Întreținere: După utilizare, curățați ascuțitorul cu o lavetă sau o perie moale, niciodată cu apă. Depozitați într-un loc uscat.
Parametrii:
carbura: ascuțire groasă
ceramica: ascuțire fină
alumină canelată: ascuțirea cârligelor de pescuit
Comentarii de la clienț