Categorie
 
 
 
 
 

Ce este Coletăria? 

Coletăria sunt puncte de colectare pe tot teritoriul României, unde puteți să vă ridicați comanda în două zile lucrătoare de la comandă. 
În prezent, Coletăria are peste 30 de puncte pick-up în întreaga țară. 

Unde sunt localizate?

Puteți găsi o listă completă a tuturor punctelor în acest link.

Cum funcționează coletăria?  

Când comandați în magazinul armarmymarket.ro, selectați punctul pick-up cel mai apropiat de dvs. De îndată ce expediem comanda, veți primi un e-mail cu un nr. de awb. Astfel puteți urmări online traseul coletului. După livrarea comenzii către locația selectată de dvs., veți primi un e-mail și SMS cu o parolă. Din acel moment, puteți să vă ridicați coletul oricând în decurs de 7 zile.

Cum pot plăti? 

Puteți plăti direct în magazinul nostru armymarket în avans sau puteți alege plata ramburs, ceea ce însemană că veți plăti direct la punctul de colectare.

Avantajele coletăriei

Puteți ridica coletul oricând de la primirea parolei și fără buletinul de identitate. E suficient să cunoașteți parola.

Dacă nu reușiți să ridicați coletul în 7 zile, trebuie doar să trimiteți un SMS retur către coletărie, iar perioada de așteptare va fi prelungită gratuit până la 21 de zile. 

Puteți verifica bunurile livrate direct la punctul pick up și, eventual, să îl returnați dacă nu vă convine dintr-un anumit motiv. 

Serviciul de relații cu clienții al coletăriei: info@coletaria.ro

Întâmpinați probleme sau aveți nelămuriri? Sunați-ne.

Pentru că vrem să fiți cât mai satisfăcuți și dorim să vă trimitem comenzile în regulă și fără probleme, puteți obține informații și pe linia noastră telefonică sauprin emailul nostru. 
Formular de contact

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full (Desktop) version